За мен

Надя Петрова

Аз съм Надя Петрова, нутриционист или с други думи казано експерт по здравословно и балансирано хранене с цялостен подход към здравето на човек. Учила съм в Канадското училище за натурално хранене (CSNN), член съм на Канадската асоциация на специалистите по натурално хранене (CANNP), Green chef към мрежата на GLiving и автор на книгите “14 дни детокс” и “Daily Raw”. Мои публикации могат да бъдат видяни в списанията GoodFood, Men’s Health, EVA и други, както и в сайтовете mindbodygreen.com, wellsphere.com, gliving.com, yummly.com, foodista.com, bb-team.com и други.

Моята роля като нутриционист е да ви помогна да изградите правилен режим на хранене и да се чувствате уверени при избора си на храни, за да постигнете по-бързо и ефективно целите, които сте си поставили.

 • Ще подпомогна свалянето на излишните килограми създавайки ви индивидуален хранителен режим съобразен с вашите предпочитания, хранителни непоносимости и начин на живот;
 • Ще ви изготвя режим, при който ще се чувствате пълни с енергия и проблеми като алергии, акне, нередовен стомах, подуване и други ще изчезнат;
 • Физическа активност, обвързана с личното ви време, възможности и желание;
 • Методи за разтоварване от ежедневния стрес.

Здравето е избор. Ние можем да променим начина по който се храним, чувстваме, живеем. Ние решаваме кое е най-доброто за нас. Всяка една минута, ние правим избор… да бъдем здрави или да се храним безразсъдно, да се ядосваме за дребни неща или да намерим начин да се успокоим, да спортуваме или да седим пред телевизора, да живеем в красота или да се задоволим, с това което имаме, да бъдем балансирани или не. Просто е. И зависи от вас.

Какво още мога да направя за вас:


 • My-diet-plan
  Да ви помогна да отслабнете без риск за здравето, без да гладувате и да се чувствате изнервени през цялото време.

 • My-philosophy
  Да ви помогна да върнете организма си в състояние на баланс. Аз вярвам, че ние имаме силата да се самолекуваме, но за да го постигнем трябва да намерим източника на проблема, а не да подтискаме симптомите.

 • Daily Raw
  Да разработя здравословно меню за вашето заведение и да обуча готвачите ви да приготвят здравословни и вкусни ястия за вашите клиенти.

 

Онлайн консултация